El Pla d’inversions aprova més ajudes per a les pimes espanyoles damnificades per la crisi de la covid-19

El Grup del Banc Europeu d’Inversions (BEI) i Banco Santander han unit esforços per aportar més finançament en condicions avantatjoses per a les pimes i les empreses de capitalització mitjana damnificades per la crisi de la covid-19. Aquest acord se sustenta parcialment en el Fons europeu per a inversions estratègiques (FEIE)(link is external), que és el pilar principal del Pla d’inversions per a Europa.

Gràcies a aquest nou acord es disposarà de 900 milions d’euros per donar suport a la recuperació econòmica de les empreses espanyoles. El nou finançament se centrarà especialment en les noves inversions en innovació, digitalització, i mitigació i adaptació al canvi climàtic.

«El Pla d’inversions torna a unir esforços amb el BEI i el Fons europeu d’inversions per coadjuvar a la concessió de préstecs a les pimes que han estat greument perjudicades per la crisi de la covid-19. El nou finançament, que està disponible mitjançant el Banco Santander, beneficiarà un gran nombre d’empreses petites i mitjanes, en especial les que operin en el sector digital o estiguin intentant adaptar-se al canvi climàtic», ha declarat avui el comissari d’Economia, Paolo Gentiloni.

Podeu trobar-ne el comunicat de premsa aquí.El Pla d’inversions per a Europa ha mobilitzat fins ara 535 000 milions d’euros d’inversions arreu de la UE que han beneficiat en total més d’1,4 milions de pimes.

30 oct., 2020

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador