El Pla d’inversions aprova més ajudes per a les pimes espanyoles damnificades per la crisi de la covid-19

El Grup del Banc Europeu d’Inversions (BEI) i Banco Santander han unit esforços per aportar més finançament en condicions avantatjoses per a les pimes i les empreses de capitalització mitjana damnificades per la crisi de la covid-19. Aquest acord se sustenta parcialment en el Fons europeu per a inversions estratègiques (FEIE)(link is external), que és el pilar principal del Pla d’inversions per a Europa.

Gràcies a aquest nou acord es disposarà de 900 milions d’euros per donar suport a la recuperació econòmica de les empreses espanyoles. El nou finançament se centrarà especialment en les noves inversions en innovació, digitalització, i mitigació i adaptació al canvi climàtic.

«El Pla d’inversions torna a unir esforços amb el BEI i el Fons europeu d’inversions per coadjuvar a la concessió de préstecs a les pimes que han estat greument perjudicades per la crisi de la covid-19. El nou finançament, que està disponible mitjançant el Banco Santander, beneficiarà un gran nombre d’empreses petites i mitjanes, en especial les que operin en el sector digital o estiguin intentant adaptar-se al canvi climàtic», ha declarat avui el comissari d’Economia, Paolo Gentiloni.

Podeu trobar-ne el comunicat de premsa aquí.El Pla d’inversions per a Europa ha mobilitzat fins ara 535 000 milions d’euros d’inversions arreu de la UE que han beneficiat en total més d’1,4 milions de pimes.

T. 93 736 11 00 – info@cecot.orgWeb Institucional