Què t'oferim

El servei

 

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador

Contacta'ns i t'orientem

01. t’informem

T’informem sobre les diferents oportunitats i convocatòries que s’ajusten als interessos de la teva empresa per tal que pugueu optar a finançament europeu.

02. tramitem

Tramitem administrativament la sol·licitud de finançament del teu projecte i t’assessorem en la implementació del mateix en base a més de 25 anys d’experiència. 

03. AGLUTINEM

Si ho necessites, també podem ajudar-te a trobar nous socis o propostes similars a la de la teva empresa per tal de poder treballar un projecte més gran.

04. t’ajudem a redactar la proposta

Des de Cecot, podem ajudar-te a redactar la proposta de tal manera que aquesta s’adapti a les necessitats de cada cas. 

05. T’AJUDEM EN LA GESTIÓ

També podem ajudar-te a tu i a la teva empresa a gestionar el projecte en qüestió en base a la nostra experiència.

06. t’assessorem

Des del nostre servei t’assessorem en la implementació del projecte a través d’experts externs i del nostre equip d’assessors i assessores. 

07. SUPORT EN LA JUSTIFICACIÓ

Et donem suport en la justificació del projecte en base als requeriments i estàndars que marca la UE. 

08. PARTICIPEM EN EL PROJECTE

Si ho desitgeu, des de Cecot també podem participar de manera activa en el vostre projecte, per tal de tenir més força i millors resultats. 

A la Cecot som empresaris i empresàries en actiu en diferents sectors d’activitat i professionals dels diferents àmbits de l’empresa que, organitzats com a confederació empresarial multisectorial, vetllem per la competitivitat i els interessos de les empreses. En aquest sentit, doncs, i davant la necessitat d’impulsar projectes transformadors, competitius i innovadors, hem posat en marxa un nou servei de suport per a la presentació de projectes amb finançament europeu.

Així doncs, des de Cecot t’informem de totes les convocatòries (més enllà dels Fons Next Generation) i t’ajudem a preparar la proposta del teu projecte per tal de fer-los arribar a les autoritats que s’encarreguen de dissenyar i decidir la distribució dels fons que hi ha disponibles. 

dades de la fundació cecot innovació

Les nostres xifres

La Cecot compta amb una àmplia experiència en la gestió de Fons Europeus i en la participació en projectes de diferents convocatòries.

Des de fa 10 anys la Fundació Cecot Innovació ha gestionat més de 10 projectes internacionals de diferents convocatòries que sumaven uns pressupost de més de 17 milions d’euros, havent gestionat la Cecot com a pressupost propi més d’un milió d’euros en projectes europeus.

FCI ha participat en projectes Erasmus+, COSME, LLP Leonardo da Vinci – Development of Innovation o MED Program, entre d’altres

 

Hem gestionat més de 17M d'euros

Hem participat a més de 10 projectes europeus

En quins projectes t'ajudem?

Transició ecològica

Perquè el canvi ha arribat per quedar-se. T'ajudem en projectes d'economia circular, mobilitat sostenible i del futur, transició energètica, regeneració urbana sostenible o entorn natural, entre altres espectes.

Innovació i emprenedoria

A Cecot som experts en projectes d'emprenedoria. Reempresa n'és l'exemple més destacat, tot i així, participem des de fa anys a projectes en l'àmbit de l'emprenedoria i tenim les eines per ajudar al teu negoci en aquest àmbit. 

Transformació digital

La COVID-19 ha avançat la digitalització del nostre país. La UE fa temps que ha començat a apostar per finançar projectes que tenen per objectiu ajudar a la digitalització de persones i empreses i, en definitiva, digitalitzar el teixit empresarial.

Comerç, serveis, artesania i moda

T'ajudem a tirar endavant projectes innovadors en l'àmbit del comerç i els serveis, sectors transversals de la nostra economia i amb un àmpli ventall d'oportunitats i camps per a innovar.

Infraestructures per a un territori competitiu

Per a un territori competitiu cal fer una aposta decidida per a la construcció i posada en marxa d’infraestructures que ho acompanyin i ho faci possible.

Educació

El sector educatiu té un paper més que decisiu a l'Europa del s.XXI. Moltes empreses i institucions saben que cal fer un pas endavant per innovar i fer créixer als nens i nenes a través de l'empoderament i les ganes de conèixer.  

Informa't sobre els fons Next Generation EU

El Consell Europeu va aprovar el 21 de juliol del 2020 el Pla Europeu de Recuperació (Next Generation EU), dotat amb un volum inèdit de finançament que ascendeix als 750.000 milions d’euros i la ratificació final dels quals correspon als Estats membres, així com al Consell i al Parlament Europeu.