El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana posa en marxa una web amb informació sobre les àrees del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència (PRTR) en què el Ministeri participa

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha posat en marxa un espai web on consultar tota la informació sobre les àrees de el Pla de Recuperació Transformació i Resiliència (PRTR) en què el Ministeri participa i la documentació relacionada.

A dins de la secció de Transport i Mobilitat o a la d’Habitatge i Agenda Urbana s’hi poden trobar les convocatòries obertes, futures i tancades i tota la informació necessària per sol·licitar els ajuts. A la pàgina de Manifestacions d’Interès s’hi aniran publicant els resultats de les convocatòries de les manifestacions d’interès llançades pel Ministeri per conèixer l’interès real de les comunitats autònomes, entitats locals i empreses sobre el pla i tenir visibilitat sobre les iniciatives susceptibles de ser finançades amb càrrec al Mecanisme de Recuperació i Resiliència de la Unió Europea. Així mateix, en l’apartat de preguntes més freqüents trobarà resposta als dubtes més recurrents, així com informació de contacte.

També es donarà difusió a tots els projectes subvencionats o finançats amb càrrec als fons de la Unió Europea.

Podeu consultar aquí la pàgina web: https://www.mitma.gob.es/ministerio/proyectos-singulares/prtr

13 maig, 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador