El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol destina 6.820 M€ a la rehabilitació de l’habitatge i la regeneració urbana amb finançament del NGEU

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana avança que, dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol, finançat amb fons Next Generation EU, el seu Component 2 Pla de Rehabilitació de l’Habitatge i Regeneració Urbana tindrà un paper destacat.  

Així ho demostra la partida designada, del 9.8% del total de recursos, 6.820 M€. Gran part d’aquests aniran destinats a millorar l’eficiència energètica i contribuiran a la renovació d’habitatges, particularment en aquells barris i edificis on hi hagi majors carències.  

A més, es preveuen invertir 1000 M€ al programa de construcció d’habitatges per lloguer social en edificis energèticament deficients. En aquest sentit, es calcula que les administracions territorials rebran transferències directes de l’Estat per a poder desplegar uns 20.000 habitatges, principalment a través de col·laboracions publicoprivades.  

14 jul., 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador