Línia de crèdits AgroInnpulso per pimes, en el marc del Pla de Recuperació espanyol i finançats pel NGEU

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA) signen un conveni per tal d’obrir una línia de crèdits anomenada “AgroInnpulso” adreçada a pimes agroalimentàries i rurals. 

L’objectiu dels crèdits és poder finançar projectes d’innovació i digitalització en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol i, en particular, del seu Component 3 Transformació ambiental i digital del sistema agroalimentari i pesquer. Així, dels 13 M€ en crèdits disponibles per enguany, 10 M€ provenen dels fons Next Generation EU. 

Podran ser beneficiàries d’AgroInnpulso les empreses de nova creació i les de creixement, consolidació o internacionalització que duguin a terme projectes empresarials i desenvolupin activitats de base tecnològica (agroTIC). Es prestarà especial atenció a aquelles empreses que tinguin capacitat per generar ocupació de qualitat per joves i dones.  

Es preveu continuar amb aquest programa el 2022 i 2023 amb la firma de convenis per 15 i 10 M€. 

14 jul., 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador