Next Generation EU – Programa MOVES III Mobilitat eficient & sostenible

TipusAjut

Estat En termini

Data de finalització31/12/2023A qui s’adreça

Autònoms i particulars

Objectiu

Incentivar la mobilitat elèctrica i particularment la compra de vehicles elèctrics i el desplegament d’infraestructura de recàrrega per a aquests vehicles.

Actuacions elegibles

  • Actuació 1: Adquisició de vehicles elèctrics endollables i de pila de combustible.
  • Actuació 2: Implantació d’infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics.

Beneficiaris

Comunitats autònomes i ciutats de Ceuta i Melilla.

Destinataris últims de les ajudes

Persones físiques i autònoms, comunitats de propietaris, persones jurídiques constituïdes a Espanya, el NIF de les quals comenci per a, B, C, D, E, F, G, J, R, W i Entitats de Conservació de Polígons o Societats Agràries de Transformació el NIF de la qual comenci per V.

També seràs destinatàries últims de les ajudes les Entitats locals i sector públic institucional.

Així mateix, les administracions de les comunitats autònomes i ciutats de Ceuta i Melilla podran dur a terme inversions directes en una o diverses de les tipologies d’actuació contemplades per l’annex I, en els termes i condicions establerts per aquest reial decret.

Pressupost de la convocatòria

Dotació pressupostària de 400.000.000 euros, que podran ser ampliats sempre que existeixi una execució pressupostària adequada, disponibilitat pressupostària i prèviament a l’expiració del termini de vigència.

Més Informació

Referència legalBOE Núm. 89 del 14-04-2021

Font: https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/cercador-ajuts-empresa/ajutsiserveis/21523_idae_moves_iii_mobilitat_eficient_i_sostenible

10 set., 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador