Convocatòria del projecte ‘Plataforma de fabricació zero defectes’ per tal d’aconseguir l’excel·lència en la fabricació a través de processos i productes sense defectes, gràcies a l’ús de serveis bàsics de zero defectes per al desenvolupament d’aplicacions

En resposta a la convocatòria de la Unió Europea H2020 sobre Fàbriques de el Futur, es va seleccionar ZDMP (Plataforma de Fabricació Zero Defectes) per establir i desenvolupar una plataforma digital per a fàbriques intel·ligents per tal d’aconseguir l’excel·lència en la fabricació a través de processos i productes sense defectes, gràcies a l’ús de serveis bàsics de zero defectes per al desenvolupament d’aplicacions. 

L’equip del projecte Zero Defects Manufacturing Platform (ZDMP) us convida a sol·licitar la vostra quota de 3,2 milions d’euros de finançament EC H2020 dividits en 2 convocatòries obertes separades dirigides a desenvolupadors de programari, empreses tecnològiques i fabricants de pimes europees per crear, provar, validar i / o integrar solucions innovadores de defecte zero per a Industry4.0 mitjançant els components, serveis i plataforma ZDMP. 

La convocatòria oberta 2 consta de tres grans àrees d’activitat: 

  • Desenvolupar 
  • Integrar 
  • Validar 

La segona convocatòria se centra principalment en les aplicacions ZDMP: zApps, tot i que no s’exclouen els projectes centrats en la plataforma ZDMP i els components. 

Les propostes s’han de centrar directament en una sola àrea d’activitat, però ZDMP reconeix que la inclusió menor d’altres àrees d’activitat de vegades es pot produir de manera natural en un subprojecte. 

Per a totes les àrees d’activitat, ZDMP acceptarà sol·licituds de: 

  • Sol·licitants de pimes individuals o, 
  • Petits consorcis d’un màxim de dos socis dirigits per una pime. 

Tots els subprojectes es finançaran entre 50.000 i 150.000 euros per completar un període de treball de 9 mesos (durada fixa). 

Pressupost: 2M €      |      Data límit: 01/10/2021 

Pàgina web: https://es.zdmp.eu/calls

Font: https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/detalls/noticia/20210910_zero-defects

15 set., 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador