HUBCAP: ajuts a pimes innovadores en sistemes ciberfísics

HUBCAP és un servei únic (one-stop shop) per ajudar les pimes europees de tots els sectors a emprendre la innovació digital mitjançant una nova tecnologia de disseny basada en models (MBD) per als sistemes ciberfísics (CPS).    

Els sistemes ciberfísics són sistemes que uneixen el món físic (per exemple, mitjançant sensors o actuadors) amb el món digital dels sistemes de programari i la tecnologia de comunicacions.  

HUBCAP us ajuda a adoptar eines digitals que us permetin modelar, simular, analitzar i visualitzar els productes abans de crear-los.  

El projecte HUBCAP està finançat pel programa de recerca Horizon 2020. La vostra pime proporciona tecnologies digitals? Uniu-vos al programa HUBCAP i us ajudaran en el procés de cerca de nous clients i de venda dels vostres actius i tecnologies de sistemes ciberfísics. 

Podeu rebre una mini subvenció de 1.000 € per a integrar les eines CPS i MBD existents a la plataforma de col·laboració HUBCAP.    

Aquestes tecnologies digitals es poden aplicar a qualsevol domini sectorial (mobilitat, indústria, salut, energia, medi ambient, robòtica, etc.) per enriquir la plataforma de col·laboració oberta innovadora i sostenible basada en el núvol.  

Els productes i serveis seleccionats ampliaran i enriquiran el conjunt d’eines / ofertes tecnològiques de HUBCAP. Posteriorment, els beneficiaris de la convocatòria # 1.4 PULL també es poden finançar col·laborant amb altres pimes i juntes participar a la convocatòria HUBCAP núm. 2 EXPERIMENT. 

Data límit: 04/11/2021 

Pàgina web de la convocatòria: https://www.hubcap.eu/calls/pull

Font: https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/detalls/noticia/20210910_hubcap

15 set., 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador