Oberta la convocatòria Eurostars 3 per a projectes transnacionals de pimes innovadores

EUROSTARS és un programa de suport a les pimes intensives en R + D en el desenvolupament de projectes transnacionals orientats al mercat. 

Eurostars finançarà el desenvolupament de projectes liderats per pimes innovadores ubicades als 37 països participants en aquest programa (la majoria de països europeus, així com altres com Canadà, Sud-àfrica, Corea del Sud o Singapur). Aquests projectes, amb un tema obert i un propòsit civil, han de donar lloc a la creació de nous productes, processos o serveis que es puguin comercialitzar ràpidament als mercats europeus i mundials. Això requerirà la creació de consorcis d’almenys dues entitats pertanyents a dos països diferents d’Eurostars. A part de les pimes, alguns països també permeten a les grans empreses, organitzacions de recerca i universitats participar en aquests consorcis. 

La quantitat de finançament d’Eurostars que rep la vostra organització quan participeu en un projecte és gestionada pel vostre organisme de finançament nacional. 

Eurostars-3 (com a part de l’associació europea per a pimes innovadores) es presenta a la Comissió Europea com a proposta d’una acció de cofinançament en el marc del programa de treball Ecosistema Europeu d’Innovació 2021/22 com a part del programa marc Horizon Europe. 

El punt de contacte a Espanya és el CDTI. 

Data límit: 04/11/2021 

Pàgina web de la convocatòria: https://www.eurekanetwork.org/countries/spain/eurostars/

Font: https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/detalls/noticia/20210908_eurostars

15 set., 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador