Programa d’emprenedoria en ciberseguretat INCIBE Emprende finançat amb fons Next Generation EU

El Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital (MINECO) ha anunciat, a través de la secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial i de l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE), que el Programa d’Emprenedoria en Ciberseguretat, INCIBE Emprende, rebrà finançament dels fons Next Generation EU pel període 2021-2025. 

INCIBE Emprende és una iniciativa adreçada a emprenedors i startups de ciberseguretat en fase d’ideació (#INCIBEinspira), incubació (Ciberemprende) o acceleració (Cybersecurity Ventures): 

#INCIBEinspira és un conjunt de jornades inspiracions que tenen com a objectiu identificar i impulsar iniciatives emprenedores que donin resposta als nous reptes i desafiaments als quals s’enfronta la ciberseguretat. 

Ciberemprende està adreçat a persones amb vocació emprenedora i té com a finalitat l’atracció i la promoció de talent innovador en ciberseguretat.  

Cybersecurity Ventures està adreçat a startups de l’àmbit de la ciberseguretat i té com a finalitat incentivar el desenvolupament de noves empreses de base tecnològica i donar suport al talent emprenedor en la maduració dels seus projectes empresarials, a través de formació, mentorització i networking. Actualment està vigent la 3a edició. 

Així, INCIBEinspira pretén impulsar el desplegament de projectes en tot el territori, gràcies a la implicació d’agents col·laboradors que contribueixin a capitalitzar les accions. 

Fins ara, INCIBE Emprende ha obtingut els següents resultats: 

  • 57 projectes incubats 
  • 35 startups accelerades 
  • 2 edicions celebrades de la incubadora d’idees 
  • 3 edicions celebrades de l’acceleradora de startups 
  • Prop de 300 participants en la darrera edició de jornades inspiracionals 
  • 23 projectes identificats amb potencial emprenedor 

Pressupost: 191M € 

Pàgina web de la convocatòria: https://www.incibe.es/emprendimiento

Font: https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/detalls/noticia/Programa-demprenedoria-en-ciberseguretat-INCIBE-Emprende-financat-amb-fons-Next-Generation-EU

15 set., 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador