Convocatòria de l’Instrument d’Inversions Interregionals en Innovació (I3) per a projectes interregionals d’innovació mitjançant l’especialització intel·ligent

L’Agència Executiva per al Consell Europeu d’Innovació i les Pimes (EISMEA)publica la convocatòria de la Línia 1 de l’Instrument d’Inversions en Innovació Interregional (I3). L’I3 té dues línies:  

  • Línia 1: suport financer i d’assessorament per a inversions en projectes d’innovació interregionals i ajudar a les associacions madures a accelerar la seva incorporació en el mercat i l’ampliació de solucions innovadores en àrees prioritàries d’especialització intel·ligent compartides, així com per desenvolupar una cartera de projectes d’inversió. 

Els projectes de la present convocatòria (Línia 1) hauran de ser de les àrees temàtiques (“topics”) següents:  

  • Transició verda (I3-2021-INV1-GREEN): inversions innovadores en la cadena de valor, tecnologia verda. sistemes alimentaris sostenibles, agricultura sostenible, energia neta i eficient, indústria sostenible, construcció i renovació, mobilitat sostenible, eliminació de la contaminació i acció climàtica. 
  • Transició digital (I3-2021-INV1-DIGIT): millorar el lliurament de productes, processos o serveis nous o millorats a la indústria manufacturera, processos per reduir els residus, la contaminació, el consum de materials i l’ús d’energia; la robòtica, la impressió 3D i 4D, la intel·ligència artificial i la informàtica d’alt rendiment per al modelatge. 
  • Fabricació intel·ligent (I3-2021-INV1-MANU): Economia digital i innovació; digitalització de l’administració pública i digitalització de l’assistència sanitària. 

Com a mínim el 70% de l’ajut rebut s’ha de destinar a inversions en empreses. 

Podran participar a la convocatòria les entitats públiques o privades.  

La convocatòria té dues dates límit i dos pressupostos, pel 2021 és de 39.795.300 euros i pel 2022 de 36.763.277 euros. 

Pressupost: 76.558.577€       |        Dates límit: 01/02/2022 i 18/10/2022 

Font: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-search;callCode=I3-2021-INV1;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=1;statusCodes=31094501,31094502,31094503;programmePeriod=null;programCcm2Id=null;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;destination=null;mission=null;geographicalZonesCode=null;programmeDivisionProspect=null;startDateLte=null;startDateGte=null;crossCuttingPriorityCode=null;cpvCode=null;performanceOfDelivery=null;sortQuery=sortStatus;orderBy=asc;onlyTenders=false;topicListKey=callTopicSearchTableState

3 des., 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador