Segona convocatòria REACH per a projectes liderats per pimes que ofereixin una cadena de valor de dades (DVC) on el valor es creï a partir de la compartició o l’explotació de dades

REACH, amb finançament Horizon 2020, és una incubadora de segona generació d’àmbit europeu per a empreses i pimes impulsades per dades que té com a objectiu facilitar el desenvolupament de solucions innovadores segures i de confiança basades en dades personals i industrials. 

REACH donarà suport als sol·licitants seleccionats a través d’un programa d’11 mesos en què experts en diversos camps proporcionaran una metodologia de treball exitosa, accés a les millors infraestructures i serveis, formació en temes relacionats amb els negocis i dades, coaching, mentoring, visibilitat i suport a la creació de comunitats.  

La convocatòria oberta es dividirà en tres eixos de participació. S’ha de fer la sol·licitud per un d’ells: 

  • TEMÀTICA (Pista 1): les aplicacions tractaran un dels temes de la cadena de valor de dades (DVC) proposats, que són reptes de dades de múltiples parts interessades centrats en un sector industrial/social (per exemple, turisme, energia, sanitat i assegurances, fabricació/ indústria…). Els temes DVC són proposats pels DIH de REACH per abordar els problemes més urgents dels sectors clau identificats a les seves regions o ecosistemes. 
  • READY-MADE (Pista 2): Les aplicacions abordaran un dels reptes definits pels proveïdors de dades REACH segons les necessitats detectades al seu mercat. 
  • LLIURE ELECCIÓ (Pista 3): els sol·licitants idearan un nou DVC que s’ocupi d’una necessitat identificada del mercat o del sector, aportant els seus propis proveïdors de dades i/o els seus propis conjunts de dades amb els que ja estan facilitats al catàleg de dades REACH. 

REACH s’ha concebut com un programa d’incubació/acceleració en 4 fases: EXPLORA > EXPERIMENTA > EVOLUCIONA > EXPOSA, en el qual s’oferirà a les pimes seleccionades un conjunt de serveis tècnics i empresarials per desenvolupar un MVP (Producte Mínim Viable) i assolir un alt nivell de maduresa tecnològica per a la seva solució, però també un alt nivell de preparació per al mercat i la inversió. 

Beneficis de participar-hi: 

  • Finançament fins a 120.000 euros 
  • Accés a grans corporacions i als seus datasets 
  • Accés a habilitats digitals i empresarials 
  • Eines llestes per utilitzar i tecnologies d’última generació per augmentar la confiança i la seguretat en l’intercanvi i l’intercanvi de dades 
  • Infraestructura de computació Big Data 
  • Accés a finançament privat 
  • Visibilitat 

Són elegibles pimes establertes a països Horizon. 

Data límit: 22/02/2022 

Font: https://www.reach-incubator.eu/open-calls/startups/

3 des., 2021

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador