Convocatòria anticipada per a l’any 2022 per a la concessió de subvencions per a la contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)

Per aquesta convocatòria és subvencionable l’actuació destinada al foment de la contractació. 

En aquesta convocatòria son subvencionables els contractes indefinits i els contractes temporals amb una durada mínima de 12 mesos. 

Poden ser beneficiàries d’aquesta subvenció les persones o entitats constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya: 

– Les entitats sense ànim de lucre, així com les associacions i fundacions; 

– Les cooperatives de treball associat. 

– Persones físiques o jurídiques privades, i les comunitats de béns, amb capacitat per subscriure, com empresàries, un contracte de treball. 

Per a aquesta convocatòria, les persones destinatàries són: 

– Persones en situació de desocupació de 45 anys o més. 

– Persones desocupades de 30 anys i més, si són dones o persones desocupades de llarga durada. S’entén per persona aturada de llarga durada la persona demandant d’ocupació, en situació de desocupació o no donada d’alta a la Seguretat Social un mínim de 12 mesos, continuats o no, durant els darrers 18 mesos anteriors a la contractació laboral objecte de la sol·licitud. 

Pressupost: 39M €       |      Data límit: 31/05/2022 

Font: https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/detalls/noticia/20211230_contractacio-30

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=917363

5 gen., 2022

Tens un projecte? T'ajudem a optar a fons europeus

El nostre equip d’assessorament i consultoria dona resposta, ajuda i acompanya a totes aquelles petites i mitjanes empreses que volen optar a fons europeus a través d’un projecte innovador i transformador